ŠTO JE SUPERCARD VRIJEDNOSNA KARTICA?

SuperCard vrijednosna kartica je višenamjenski poklon bon koji se može kupiti online (www.supercard.com.hr) ili u našim partnerskim trgovinama (www.supercard.com.hr/prodajna-mesta/). SuperCard vrijednosna kartica pogodna je za sve jer svojom širokom ponudom zadovoljava svačije želje i tematski se prilagođava različitim prilikama. SuperCard je izvrstan dar u obliku kao vrijednosne kartice ili kao vrijednosna kartica + GRATIS čestitka s kuvertom koja vam je pričvršćena kako biste lakše darovali svoje najmilije.

 

KAKO MOGU KUPITI SUPERCARD KARTICU?

SuperCard karticu možete kupiti putem naše web stranice www.supercard.com.hr klikom na gumb “Kupi”. Odaberite željeni motiv i vrijednost kartice, potvrdite odabir, a stranica će vas preusmjeriti na postupak kupnje. Kada kupnja završi, primit ćete potvrdu svoje narudžbe, a čestitka vam stiže nekoliko dana kasnije na naznačenu poštansku adresu.

SuperCard kartica je zaštićena od krađe na način da se aktivira isključivo kupnjom, odnosno nakon što prođe blagajnu. Možete ju dodatno zaštiti na način da ju dodatno autorizirate na našoj web stranici i na taj način osigurate od gubitka ili krađe kako bih vam mogli izdati novu.

 

KOLIKO DUGO ĆU ČEKATI DOSTAVU SVOJE SUPERCARD KARTICE?

Radnim danima pružamo brzu dostavu u cijeloj Hrvatskoj, odnosno dostava je sljedećeg radnog dana do 12:00 sati. U vrijeme povećanja opterećenja usluge, dostava može trajati do 3 radna dana. Narudžbe koje se podnosu nakon 12:00 sati bit će obrađene i poslane poštom sljedećeg radnog dana, odnosno 4 radna dana u slučaju povećanja opterećenja usluge. U slučaju da proizvod nije na zalihi, molimo da nas kontaktirate na [email protected] ili tel. 01 457 22 88 svakim radnim danom između 8-16h, a obavlja je GLS ili DPD.

 

DOSTAVLJATE LI VAN HRVATSKE?

Za isporuku van Hrvatske nam se možete obratite na [email protected] ili tel. 01 457 22 88 svakim radnim danom između 8-16h.

 

GDJE SE NALAZE PODACI O PARTNERIMA?

Informacije o prodavaonicama u kojima možete upotrijebiti SuperCard karticu možete pronaći na našoj web stranici, koja navodi sve aktualne davatelje usluga s kojima radimo. Ako određenog partnera ne pronađete, to znači da više nije u našoj ponudi.

 

KOLIKO VREMENA TREBA DA SE SUPERCARD KARTICA AKTIVIRA?

SuperCard kartica se aktivira u roku od 24 sata od trenutka kupnje.

 

KOJI SU UVJETI PLAĆANJA I ISPORUKE?

Plaćanje SuperCard kartice moguće je putem bankovnih kartica, uplatom na račun, puzećem ili putem PayPal računa. Dostavu na adresu obavlja GLS ili DPD.

 

 

 

GDJE SE MOGU KUPITI SUPERCARD KARTICE?

SuperCard kartice mogu se kupiti na web stranici www.supercard.com.hr i u našim partnerskim trgovinama kao što su Studenac, Spar, NTL, Znanje, KTC, Petrol, Muller i Konzum. Narudžbe također primamo na [email protected] ili tel. 01 457 22 88 svakim radnim danom između 8-16h.

 

KOLIKO DUGO VRIJEDI SUPERCARD KARTICA?

Sve kartice su zaštićene tehnologijom S-Pay, što znači da se kartice aktiviraju prilikom kupnje na blagajni ili kada ih aktivirate u našem centru. Valjanost kartice je 2 godine od datuma kupnje.

 

KAKO PROVJERITI VRIJEDNOST KARTICE?

Vrijednost SuperCard kartice provjerite na našoj web stranici (www.supercard.com.hr) pod „VRIJEDNOST KARTICE”.

 

AUTORIZIRAO SAM SUPERCARD NA WEB STRANICI ZA ODREĐENOG PARTNERA, ALI NA E-MAIL ADRESU NISAM PRIMIO POTVRDU.

Ako ste već autorizirali SuperCard na web stranici za određenog partnera, ali niste primili e-mail vaučer na e-adresu, prvo provjerite je li e-mail otišao u neželjenu poštu. Ako ne možete pronaći e-mail, kontaktirajte nas na [email protected] ili tel. 01 457 22 88 svakim radnim danom između 8-16h pa ćemo vam osobno pomoći.

 

U TRGOVINI SU MI REKLI DA JE KARTICA ISTEKLA ILI DA NIJE VALJANA, ŠTO DA RADIM?

U tom slučaju vas molimo da nas kontaktirate na [email protected] ili tel. 01 457 22 88 svakim radnim danom između 8-16h pa ćemo vam osobno pomoći.

 

JESU LI MOJI OSOBNI PODACI ZAŠTIĆENI?

Naravno! Vaši osobni podaci koriste se isključivo u svrhe SelectBox poslovanja i neće biti preneseni trećim stranama. Pročitajte naša Pravila o privatnosti. (POSTAVITI LINK NA PRAVILA)