1+1-banner-1200x400px_HR

SuperCard akcija na Petrolu

U periodu od 1. 6. 2021 do 30. 9. 2021 na odabranim Petrol prodajnim mjestima održava se SuperCard promotivna akcija. Prilikom kupovine SuperCard poklon kartice iznad 300 kn uz online registraciju na www.supercard.hr dobivate POKLON*. Akcija vrijedi do isteka zaliha.

Nakon kupnje odabrane SuperCard poklon kartice potrebna je registracija s unosom svih podataka na desnoj strani. SuperCard poklon karticu u vrijednosti od 100 kuna dobit ćete BESPLATNO putem pošte u roku od tri radna dana.

Akcije i popusti se ne zbrajaju. Vrijedi za poklon kartice kupljene u vremenu trajanja akcije na odabranim Petrol prodajnim mjestima. Kupnjom i sudjelovanjem prihvaćate uvjete i odredbe objavljene na našoj web stranici. Ponuda vrijedi do isteka zaliha, odnosno ograničena je trajanjem ove akcije i jednom karticom na jednu osobu. Više informacija potražite na prodajnim mjestima, pišite nam na [email protected] ili nazovite na broj 01/4572-288 svakim radnim danom od 08-16h.

UPUTE

  • Za registraciju ispunite prazna polja sa svojim podacima na desnoj strani.
  • U polje „Kod s kartice“ upišite 12-znamenkasti kod koji ćete pronaći na zadnjoj strani kupljene poklon kartice.
    Primjer:

barcode

  • Potvrdite SuperCard opće uvjete i registraciju s klikom na »Pošalji«.

*POKLON

SuperCard

SuperCard poklon kartica s najvećom ponudom trgovina na jednom mjestu. Unovčiti ju možete u više od 500 trgovina i 50 internet trgovina, među kojima su s.Oliver, DM, Intersport, Wolt, Decathlon, Sportina, Next, United colors of Benetton, Hertz, Triumph, L’Occitane, Tom Tailor, Kibuba, Maras, Mikronis, Froddo…

Registracija za Petrol akciju

Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna

Želim se prijaviti na novosti