Vinoteka Acrobat

Acrobat D&M d.o.o. osnovana je 2004. -te godine sa fokusom na distribuciju vina te se je u periodu od sljedećih 6 godina izborila za status najbrže rastuće privatne tvrtke u vinskom sektoru.

2010. te godine započinje sa prvim uvozom, šampanjcima prestižne kuće Billecart-Salmon te u sljedećih nekoliko godina proširuje svoj asortiman brendovima kao što su Gaja, Tenuta San Guido ( Sassicaia ), Olivier Leflaive, Adami, Tua Rita, Arnoux-Lachaux, Haut-Brion, Frescobaldi, Marijan Simčić, Zalto itd. 2014-te godine započinje novo poglavlje za Acrobat D&M d.o.o. koje je obilježeno preuzimanjem jedne od najstarijih vinoteka u Zagrebu na adresi Prisavlje 2, ( Boćarski dom) koja poćinje poslovati pod novim nazivom , Vinoteka Svijet Vina.

Sljedećih nekoliko godina Acrobat D&M d.o.o. proširuje svoj asortiman svjetski poznatim destilerijama kao što su Gin Mare i drugim proizvodima iz grupacije Vantguard , Blue Gin, Roby Marton, Clase Azul, Chase, Wemyss, Crucial Drinks ( Lost Distillery, Rum&Cane i Six Saints ) te brendovima vode  Voss , Iskilde i 22 Artesian.

Nakon registracije kartice Vaš E-kôd možete iskoristiti u Vinoteka Acrobat internet trgovini.

VAŽNO! Nakon registracije poklon kartice na vaš e-mail ćete primiti E-kôd koji možete iskoristiti u odabranoj internet trgovini.

Za sva pitanja, pomoć i podršku možete se obratiti i našem centru za pomoć svakim radnim danom od 8 do 16 sati na telefonskom broju 01 4572 288 ali na e-mail [email protected].

Nakon primitka koda, zamjena za drugog davatelja više nije moguća!
Super E
Vaš kod: (prikazan uzorak koda)
038003184048
Super E kartica