Vinarija Iuris - Gastro Pantheon

Vinarija Iuris želi se na tržištu predstaviti kao izraziti brend i label. Filozofija same vinarije jest ponuda kvalitetnih vina za sve one koji cijene kvalitetu, ali i s njom sukladnu cijenu. Želimo našim vinima pronositi ideju da je vino svakodnevno piće, a to znači ponuditi vino koje će se rado piti u svim životnim prilikama (bilo kada i bilo gdje), a ne samo svečanim.

Slogan Misli globalno, djeluj lokalno kod nas je osnovna strategija razvoja i poslovne filozofije jer premda nam je ishodište hrvatsko Podunavlje, želimo se profilirati puno šire, kao vinarija čiji je djelokrug, zapravo, područje cijele Hrvatske i čiji vinar u kreaciji vinskog asortimana kuće odabire najbolje od svih terroira u Hrvatskoj.

Vinarija Iuris  poznata je po svojim vinskim brendovima: Saltwater, Classics, LiveLove, Jenaro i legendarni Bicikli. Od 2013. godine tvrtka Gastro Pantheon specijalizirana je za distribuciju, skladištenje i prodaju Vinarije Iuris, čiji je eksluzivni distributer.

Vina su uskladištena u primjerenim uvjetima u vlastitome skladišnom prostoru odakle se svaki dan opskrbljuje razvijena prodajna mreža diljem cijele Hrvatske.

Nakon registracije kartice Vaš E-kôd možete iskoristiti u Gastropantheon.hr internet trgovini.

VAŽNO! Nakon registracije poklon kartice na vaš e-mail ćete primiti E-kôd koji možete iskoristiti u odabranoj internet trgovini.

Za sva pitanja, pomoć i podršku možete se obratiti i našem centru za pomoć svakim radnim danom od 8 do 16 sati na telefonskom broju 01 4572 288 ali na e-mail [email protected].

Nakon primitka koda, zamjena za drugog davatelja više nije moguća!
Super E
Vaš kod: (prikazan uzorak koda)
038003184048
Super E kartica