Triumph

Triumph je trgovina donjeg rublja koja je prisutna u čak 120 zemalja širom svijeta! Otkrijte široki raspon donjeg rublja Triumph i uživajte u modernom dizajnu i izboru ekskluzivnih materijala u kolekciji ženskog donjeg rublja. Triumph nudi širok raspon grudnjaka i suknja za žene svih dobnih skupina. Više o njihovoj ponudi možete saznati na linku.

SuperCard možete iskoristiti na sljedećim Triumph lokacijama:

– Triumph Avenue Mall (Avenija Dubrovnik 16, Zagreb)

– Triumph Portanova (Svilajska ulica 31, Osijek)

– Triumph CCO Split (Vukovarska ulica 207, Split)

– Triumph Joker Centar (Put Brodarice 6, Split)

– Triumph Tower Centar (Janka Polića Kamova 81a, Rijeka)

– Triumph Supernova Zadar (Ulica akcije Maslenica 1, Zadar)

– Intima Shopping Centar Karlovčanka (Trg M. Šufflaya 1, Karlovac)

Karticom možete platiti izravno odabranom prodavaču. Aktivirajte svoju SuperCard karticu kako biste povećali njenu sigurnost (u slučaju gubitka ili krađe).

Za sva pitanja, pomoć i podršku možete se obratiti i našem centru za pomoć svakim radnim danom od 9 do 16 sati na telefonskom broju 01 457 22 88 ili na e-mail [email protected].

rc
SuperCard plastična kartica
Želim aktivirati i registrirati karticu te dobiti mogućnost izdavanja nove u slučaju krađe ili gubitka. Na taj način dajem Tim 360 d.o.o. pravo pohrane i obrade podataka do otkazivanja ili brisanja istih. Potvrđujem da sam upoznat s pravima koja se odnose na osobne podatke. Podatke čuvaju i njima upravlja Tim 360 d.o.o., Crnatkova 14a, 10 000 Zagreb, telefonski broj 01 457 22 88 ili e-mail [email protected]
Želim da me obavijestite o posebnom popustu od 20% koji mogu godišnje primjenjivati na svoj rođendan i druge posebne akcije putem e-pošte.
Želim da me obavijestite o posebnom popustu od 20% kojeg mogu primijeniti godišnje na svoj rođendan i druge posebne akcije putem mobilnog ili fiksnog telefona, SMS-a ili e-pošte.