Tom Tailor

Robna marka TOM TAILOR međunarodno je priznata marka mode za sve koji cijene kvalitetu i stil! Kolekcije su namijenjene suvremenim ženama i muškarcima, a njihov slogan je: „Život je igra, igrajte se, budite opušteni i odjeveni sa stilom“. Više o njihovoj ponudi možete pogledati na linku.

SuperCard možete iskoristiti na sljedećim Tom Tailor lokacijama:
– Shopping Centar Point (Rudeška cesta 169a, Zagreb)
– Importanne Centar (Trg Ante Starčevića 7, Zagreb)
– Shopping Centar Karlovčanka (Trg M. Šufflaya 1, Karlovac)
– Lumini Centar (Ulica Grada Lipika 15, Varaždin)
– Portanova (Svilajska ulica 31a, Osijek)

Karticom možete platiti izravno odabranom prodavaču. Aktivirajte svoju SuperCard karticu kako biste povećali njenu sigurnost (u slučaju gubitka ili krađe).

Za sva pitanja, pomoć i podršku možete se obratiti i našem centru za pomoć svakim radnim danom od 9 do 16 sati na telefonskom broju 01 457 22 88 ili na e-mail [email protected].

rc
SuperCard plastična kartica
Želim aktivirati i registrirati karticu te dobiti mogućnost izdavanja nove u slučaju krađe ili gubitka. Na taj način dajem Tim 360 d.o.o. pravo pohrane i obrade podataka do otkazivanja ili brisanja istih. Potvrđujem da sam upoznat s pravima koja se odnose na osobne podatke. Podatke čuvaju i njima upravlja Tim 360 d.o.o., Crnatkova 14a, 10 000 Zagreb, telefonski broj 01 457 22 88 ili e-mail [email protected]
Želim da me obavijestite o posebnom popustu od 20% koji mogu godišnje primjenjivati na svoj rođendan i druge posebne akcije putem e-pošte.
Želim da me obavijestite o posebnom popustu od 20% kojeg mogu primijeniti godišnje na svoj rođendan i druge posebne akcije putem mobilnog ili fiksnog telefona, SMS-a ili e-pošte.