Run Croatia

Naša priča započela je 2015. godine, kada se troje sportskih entuzijasta i zaljubljenika u trčanje okupilo vođenih zajedničkom odlukom da krenu u promoviranje manifestacija. Nije im trebalo previše vremena da pronađu partnere diljem Hrvatske i svijeta: trkačke klubove, gradove i gradiće, sponzore i sve one koji se zalažu za zdrav i aktivan stil života. Naši prijatelji su humanitarne organizacije, sportske udruge, lokalne zajednice i poduzetnici koji vjeruju da svi ljudi mogu uživati u sportskim aktivnostima.

Danas, Run Croatia organizira vrhunske trkačke događaje u regiji i svijetu. Trčanje je trend koji neprestano raste: 50 milijuna stanovnika Europske unije redovno trči, te godišnje troši oko 9.6 milijardi eura na svoj atletski hobi. U svega nekoliko godina narasli smo u pokret koji zbližava ljude, ali također može služiti i kao utjecajna promotivna platforma za naše partnere.

Nakon registracije kartice Vaš E-kôd možete iskoristiti u Run Croatia internet trgovini.

VAŽNO! Nakon registracije poklon kartice na vaš e-mail ćete primiti E-kôd koji možete iskoristiti u odabranoj internet trgovini.

Za sva pitanja, pomoć i podršku možete se obratiti i našem centru za pomoć svakim radnim danom od 8 do 16 sati na telefonskom broju 01 4572 288 ali na e-mail [email protected].

Nakon primitka koda, zamjena za drugog davatelja više nije moguća!
rc

Prikazan primjer koda sa stražnje strane kartice ili primljenog u e-pošti.