Paška sirana

Nudimo Vam vrhunske sireve koje s ljubavlju proizvodimo u sinergiji autentične paške tradicije i suvremenih dostignuća u sirarstvu!

Prva smo sirana na otoku Pagu, a naš najveći ponos je čuveni Paški sir čiju recepturu baštinimo 70 godina. Svi naši sirevi zriju na istom drvu naše zrione, prožimajući se okusima i mirisima Paga, koji su kruna hrvatske gastronomije.

Otok je postao kultura, a tradicija paškog sirarstva naša zaštićena kulturna baština; ponosimo se time i zato Vam u svakom trenutku želimo biti na usluzi.

Hvala Vam što naše sireve birate u svim najvažnijim događajima svojih života; od proslave rođenja, krštenja, rođendana, vjenčanja do svakodnevnih, ali dragocjenih trenutaka s obitelji i prijateljima.

Sirevi Paške sirane- uvijek kad je bitno!

VAŽNO! Nakon registracije poklon kartice na vaš e-mail ćete primiti E-kôd koji možete iskoristiti u odabranoj internet trgovini.

Za sva pitanja, pomoć i podršku možete se obratiti i našem centru za pomoć svakim radnim danom od 8 do 16 sati na telefonskom broju 01 4572 288 ali na e-mail [email protected].

Nakon primitka koda, zamjena za drugog davatelja više nije moguća!
Super E
Vaš kod: (prikazan uzorak koda)
038003184048
Super E kartica