Superskin

U web-trgovini Superskin želimo korisnicima ponuditi inovativne i visokokvalitetne te prije svega učinkovite proizvode za njegu kože, koji svoja obećanja i ispunjavaju. Brendovi u našem asortimanu nude širok spektar proizvoda od minimalističkih formula s nevjerojatnim omjerom cijene i kvalitete do kompleksnih formula i super inovativnih proizvoda – za svakoga ponešto.

Naš cilj nije samo ponuditi super proizvode za njegu kože, već i super ljubaznu i stručnu pomoć našim korisnicima. Možda ne znate kakav je tip vaše kože, koje proizvode izabrati ili kako njegovati svoju kožu kako bi zasjala? Naša ekipa će vam s veseljem pomoći, pa se prepustite našim stručnjacima. I neka se najbolja koža vašega života počne stvarati odmah!

Link: webshop

VAŽNO! Nakon registracije poklon kartice na vaš e-mail ćete primiti E-kôd koji možete iskoristiti u odabranoj internet trgovini.

Za sva pitanja, pomoć i podršku možete se obratiti i našem centru za pomoć svakim radnim danom od 8 do 16 sati na telefonskom broju 01 4572 288 ali na e-mail [email protected].

Nakon primitka koda, zamjena za drugog davatelja više nije moguća!
Super E
Vaš kod: (prikazan uzorak koda)
038003184048
Super E kartica