Sensilab

Ideja o nastanku Sensilaba niknula je iz jednostavne i iskrene želje: vratiti ljudima ono što ne bi smjeli nikada izgubiti.  Iskreno i snažno vjerujemo da je snaga prirode pravi ključ koji može svakom čovjeku pomoći postići višu kvalitetu života.

U Sensilabu smo svjesni da je svaki pojedinac unikatan. Zato je individualan pristup našim kupcima iznimno važan.  Našim strankama, širokim odabirom proizvoda, nudimo kompletna i prilagođena rješenja za postizanje harmonije zdravlja i veće kvalitete života.

Najbolji dokaz da smo na pravom putu je činjenica da imamo više od sto tisuća zadovoljnih kupaca diljem svijeta. Zato ćemo se maksimalno truditi da u sigurnom zagrljaju znanosti ponovno približimo prirodu svakom pojedincu.

Nakon registracije kartice Vaš E-kôd možete iskoristiti u Sensilab.hr internet trgovini.

VAŽNO! Nakon registracije poklon kartice na vaš e-mail ćete primiti E-kôd koji možete iskoristiti u odabranoj internet trgovini.

Za sva pitanja, pomoć i podršku možete se obratiti i našem centru za pomoć svakim radnim danom od 8 do 16 sati na telefonskom broju 01 4572 288 ali na e-mail [email protected].

Nakon primitka koda, zamjena za drugog davatelja više nije moguća!
rc

Prikazan primjer koda sa stražnje strane kartice ili primljenog u e-pošti.