SelectBox

Sa SelectBox poklon paketima moći ćete zadovoljiti svačiji ukus, bez obzira koliko je zahtjevan! Možete birati između 26 različitih paketa darova koji zajedno nude više od 1800 iskustava. U različitim cjenovnim kategorijama (od 185kn do 1690kn) možete birati između različitih tematskih paketa, bilo da se radi o kulinarskom opuštanju, raznovrsnim tretmanima ljepote i spa ponudama, turizmu i noćenjima, sportskim i adrenalinskim izazovima ili posebnoj premijskoj ponudi za najzahtjevnije. Neki paketi također su prikladni za dvije osobe što ih čini izvrsnim izborom ako voljenoj osobi želite priuštiti malo opuštanja, a prikladni su i kao poklon za godišnjice, rođendane i ostale posebne prigode. Izbor je velik kako bi poklon što bolje odgovarao ukusu osobe koju darujete. Više informacija možete saznati na linku.

Karticom možete platiti izravno odabranom prodavaču. Aktivirajte svoju SuperCard karticu kako biste povećali njenu sigurnost (u slučaju gubitka ili krađe).

Za sva pitanja, pomoć i podršku možete se obratiti i našem centru za pomoć svakim radnim danom od 9 do 16 sati na telefonskom broju 01 457 22 88 ili na e-mail [email protected].

rc

Prikazan primjer koda sa stražnje strane kartice ili primljenog u e-pošti.