Nespresso - Capsula Shop

Kava – omiljen jutarnji ritual za razbuđivanje to je dobro poznato. Dnevna doza kofeina kojom započinjemo dan, ovisno o zemlji i njenim kulturološkim običajima, a dolazi i s nizom pravila bontona. Nespresso je oblikovao globalnu kulturu ispijanja kave i  način na koji milijuni ljudi uživaju u šalici kave.

Od 2014. godine najbolji i najveći webshop u hrvatskoj za prodaju kave u kapsulama, cialdi te aparata za kavu u svojoj ponudi ima i Nespresso.

Bogat asortiman proizvoda renomiranih proizvođača poput Lavazze i Nespressa ali i Cialdissima, gimoka, delicitaly kao i ostalih svjetskih brendova po najpovoljnijim cijenama u hrvatskoj.
Kvalitetna usluga i brza dostava garancija su zadovoljstva svakog klijenta kojem stojimo na raspolaganju 365 dana u godini.

Cialdissima Hrvatska – najbolje mjesto za kupovinu kapsula i aparata za kavu u hrvatskoj!

Nakon registracije kartice Vaš E-kôd možete iskoristiti u Cialdissima Hrvatska internet trgovini.

 

VAŽNO! Nakon registracije poklon kartice na vaš e-mail ćete primiti E-kôd koji možete iskoristiti u odabranoj internet trgovini.

Za sva pitanja, pomoć i podršku možete se obratiti i našem centru za pomoć svakim radnim danom od 8 do 16 sati na telefonskom broju 01 4572 288 ali na e-mail [email protected].

Nakon primitka koda, zamjena za drugog davatelja više nije moguća!
rc

Prikazan primjer koda sa stražnje strane kartice ili primljenog u e-pošti.