Matičnjak trgovina

Zdrava, čista hrana je vrući trend za kupce, za sve one koji žele ostati zdravi. Prepoznavanjem trendova i željom približavanja prednosti korištenja onog najboljeg iz prirode – sjemenki, još 2013.g. osnovana je tvrtka Matičnjak sativa d.o.o., čiji je brend „Matičnjak“ odlično prihvaćen na tržištu. Matičnjak je brend koji ima i ekološku misiju koju opravdava no-waste proizvodnjom. U Matičnjaku sve kreće od sjemenki, iz kojih proizlaze hladno prešana ulja, stavljaju se u med, proizvode brašna, biljne proteine i u konačnici tjestenine. U mnoštvu brendova koji promiču i prodaju zdravu hranu odluka je bila napraviti razliku, proizvoditi proizvode koji su svježi, zdravi, lokalni i minimalno prerađeni, bez aditiva, stabilizatora i dodanih aroma.

Matičnjakovi proizvodi su potpuno prirodni paketi izvornih, aktivnih i hranjivih nutrijenata iz sjemenki i biljaka, sačuvani od suvišne obrade i agresivnih metoda. Najpoznatiji su po „zlatnoj paleti“ hladno prešanih ulja koja su neophodna u svakodnevnoj prehrani i preduvjet dobrog zdravlja, a obzirom da su upravo hladno prešana ulja bili prvi proizvodi njima duguju priznanje za razvoj uspješnog brenda, ali i zadovoljstvo doprinosa zdravlju kupaca.  U Matičnjakovoj priči sve je važno i na sve se pazi – na okus, na prirodnu boju, nutritivnu shemu, ambalažu, sve se sažima u tri riječi: zdravo, svježe, domaće.

OVDJE pronađite više informacija o Matičnjak trgovini.

Lokacija fizičke trgovine: Matičnjak Centar Zagreb, Kranjčevićeva ulica 30, Zagreb

Karticom možete platiti izravno odabranom prodavaču. Aktivirajte svoju SuperCard karticu kako biste povećali njenu sigurnost (u slučaju gubitka ili krađe).

Za sva pitanja, pomoć i podršku možete se obratiti i našem centru za pomoć svakim radnim danom od 9 do 16 sati na telefonskom broju 01 457 22 88 ili na e-mail [email protected].

rc

Prikazan primjer koda sa stražnje strane kartice ili primljenog u e-pošti.