Matičnjak

Zdrava, čista hrana je vrući trend za kupce, za sve one koji žele ostati zdravi. Prepoznavanjem trendova i željom približavanja prednosti korištenja onog najboljeg iz prirode – sjemenki, još 2013.g. osnovana je tvrtka Matičnjak sativa d.o.o., čiji je brend „Matičnjak“ odlično prihvaćen na tržištu. Matičnjak je brend koji ima i ekološku misiju koju opravdava no-waste proizvodnjom. U Matičnjaku sve kreće od sjemenki, iz kojih proizlaze hladno prešana ulja, stavljaju se u med, proizvode brašna, biljne proteine i u konačnici tjestenine. U mnoštvu brendova koji promiču i prodaju zdravu hranu odluka je bila napraviti razliku, proizvoditi proizvode koji su svježi, zdravi, lokalni i minimalno prerađeni, bez aditiva, stabilizatora i dodanih aroma.

Matičnjakovi proizvodi su potpuno prirodni paketi izvornih, aktivnih i hranjivih nutrijenata iz sjemenki i biljaka, sačuvani od suvišne obrade i agresivnih metoda. Najpoznatiji su po „zlatnoj paleti“ hladno prešanih ulja koja su neophodna u svakodnevnoj prehrani i preduvjet dobrog zdravlja, a obzirom da su upravo hladno prešana ulja bili prvi proizvodi njima duguju priznanje za razvoj uspješnog brenda, ali i zadovoljstvo doprinosa zdravlju kupaca.  U Matičnjakovoj priči sve je važno i na sve se pazi – na okus, na prirodnu boju, nutritivnu shemu, ambalažu, sve se sažima u tri riječi: zdravo, svježe, domaće.

Nakon registracije kartice Vaš E-kôd možete iskoristiti u Matičnjak internet trgovini, a karticom možete platiti i izravno odabranom prodavaču u fizičkoj trgovini.

Lokacija fizičke trgovine: Matičnjak Centar Zagreb, Kranjčevićeva ulica 30, Zagreb

VAŽNO! Nakon registracije poklon kartice na vaš e-mail ćete primiti E-kôd koji možete iskoristiti u odabranoj internet trgovini.

Za sva pitanja, pomoć i podršku možete se obratiti i našem centru za pomoć svakim radnim danom od 8 do 16 sati na telefonskom broju 01 4572 288 ali na e-mail [email protected].

Nakon primitka koda, zamjena za drugog davatelja više nije moguća!
Super E
Vaš kod: (prikazan uzorak koda)
038003184048
Super E kartica