Matičnjak

Zdrava, čista hrana je vrući trend za kupce, za sve one koji žele ostati zdravi. Prepoznavanjem trendova i željom približavanja prednosti korištenja onog najboljeg iz prirode – sjemenki, još 2013.g. osnovana je tvrtka Matičnjak sativa d.o.o., čiji je brend „Matičnjak“ odlično prihvaćen na tržištu. Matičnjak je brend koji ima i ekološku misiju koju opravdava no-waste proizvodnjom. U Matičnjaku sve kreće od sjemenki, iz kojih proizlaze hladno prešana ulja, stavljaju se u med, proizvode brašna, biljne proteine i u konačnici tjestenine. U mnoštvu brendova koji promiču i prodaju zdravu hranu odluka je bila napraviti razliku, proizvoditi proizvode koji su svježi, zdravi, lokalni i minimalno prerađeni, bez aditiva, stabilizatora i dodanih aroma.

Matičnjakovi proizvodi su potpuno prirodni paketi izvornih, aktivnih i hranjivih nutrijenata iz sjemenki i biljaka, sačuvani od suvišne obrade i agresivnih metoda. Najpoznatiji su po „zlatnoj paleti“ hladno prešanih ulja koja su neophodna u svakodnevnoj prehrani i preduvjet dobrog zdravlja, a obzirom da su upravo hladno prešana ulja bili prvi proizvodi njima duguju priznanje za razvoj uspješnog brenda, ali i zadovoljstvo doprinosa zdravlju kupaca.  U Matičnjakovoj priči sve je važno i na sve se pazi – na okus, na prirodnu boju, nutritivnu shemu, ambalažu, sve se sažima u tri riječi: zdravo, svježe, domaće.

Nakon registracije kartice Vaš E-kôd možete iskoristiti u Matičnjak internet trgovini.

Karticom možete platiti izravno odabranom prodavaču. Aktivirajte svoju SuperCard karticu kako biste povećali njenu sigurnost (u slučaju gubitka ili krađe).

Za sva pitanja, pomoć i podršku možete se obratiti i našem centru za pomoć svakim radnim danom od 9 do 16 sati na telefonskom broju 01 457 22 88 ili na e-mail [email protected].

rc

Prikazan primjer koda sa stražnje strane kartice ili primljenog u e-pošti.