Karting Arena Zagreb

Od svog otvorenja 2011. godine Karting Arena Zagreb postala je prva “indoor” i “outdoor” staza u Hrvatskoj i jedna od najvećih u ovom dijelu Europe. S više od 95.000 registriranih članova svakodnevno uživa u vrhunsko pripremljenoj karting floti i naprednim timing sustavom za mjerenje vremena. Indoor i outoor staza svojom konfiguracijom pružaju vrhunski doživljaj sportske vožnje. Opremljena je sa najmodernijim barijerama, podloga je izrađena posebnom metodom a konfiguracija staze jamči idealan kompromis između zahtjeva i zabave. Dok početnicima osigurava brzo upoznavanje kartinga, poznavatelje tjera u poboljšavanje postojećih tehnika vožnje. Staza je zaštićena odgovarajućim barijerama i apsorpcijskim sustavom, dok vozna površina jamči jednakomjerno držanje guma pomoću posebnog podnog premaza. Uz to staza je prilagođena za sve uzraste te u ponudi imaju go kart vozila za djecu, odrasle, dupli go kart i od nedavno invalidski go kart.

Spremni za nezaboravno adrenalinsko iskustvo u 330m dugoj Karting Areni? Naša go-kart flota sastoji se od 31 vrhunskih go-kart vozila vodećeg svjetskog proizvođača trkaćih go-kart vozila, u kojima će se i početnici osjećati kao profesionalni vozači.

Više o Karting Arena Zagreb možete saznati na njihovoj internet stranici.

Nakon registracije SuperCard možete iskoristiti na lokaciji:

  • Karting Arena Zagreb – Zagrebački Velesajam, Paviljon 35, ulaz ISTOK III

 

Karticom možete platiti izravno odabranom prodavaču. Aktivirajte svoju SuperCard karticu kako biste povećali njenu sigurnost (u slučaju gubitka ili krađe).

Za sva pitanja, pomoć i podršku možete se obratiti i našem centru za pomoć svakim radnim danom od 9 do 16 sati na telefonskom broju 01 457 22 88 ili na e-mail [email protected].

rc

Prikazan primjer koda sa stražnje strane kartice ili primljenog u e-pošti.