Froddo

Froddo je brand obuće koji brine da svako dijete ima ispunjeno i bezbrižno djetinjstvo.  Kako čovjek u prosjeku dnevno napravi 18.000 koraka, a dijete čak i više, smatraju svaki od tih koraka svojom odgovornosti. Svaka cipela koju nude proizvedena je na ekološki način bez štetnih tvari i spojeva kao što je Chrom – VI. Također, u proizvodnji obuće koriste isključivo ljepila na bazi vode. Proizvode cipelice koje brinu o okolišu jednako kao i o zdravlju djeteta.

Vašu SuperCard poklon karticu možete iskoristiti u Froddo.hr internet trgovini ili u bilo kojoj Froddo fizičkoj trgovini a za kompletan popis kliknite ovdje.

Kartica je namijenjena jednokratnoj upotrebi i iznos kupovine mora biti veći za minimalno 0,01 cent od vrijednosti iste.
Ostatak iznosa plaćate direktno partneru gotovinom ili karticom.

Karticom možete platiti izravno odabranom prodavaču. Aktivirajte svoju SuperCard karticu kako biste povećali njenu sigurnost (u slučaju gubitka ili krađe).

Za sva pitanja, pomoć i podršku možete se obratiti i našem centru za pomoć svakim radnim danom od 9 do 16 sati na telefonskom broju 01 457 22 88 ili na e-mail [email protected].

rc

Prikazan primjer koda sa stražnje strane kartice ili primljenog u e-pošti.