DECATHLON

Decathlon je jedan od najvećih maloprodajnih trgovaca sportskom opremom na svijetu, u čijoj ponudi se nalazi više od 60 000 proizvoda koji pokrivaju više od 100 raznovrsnih sportova. Od opreme za kampiranje, bicikala i pripadajućih dijelova i dodataka, specijalizirane sportske odjeće i obuće pa sve do lopti, reketa i ostalih sportskih rekvizita, asortiman Decathlona obuhvaća veoma široku paletu proizvoda, kako za hobiste, tako i za profesionalce. Cjelokupnu ponudu njihovih proizvoda možete pronaći na njihovim stranicama.

Prije posjeta trgovini potrebno je preuzeti DECATHLON vaučer na način da popunite dolje tražene podatke i na svoj e-mail zaprimite vaučer s kojim možete plaćati u bilo kojoj Decathlon trgovini ili na njihovom web shopu.
Vaučer je moguće koristiti višekratno, dok se cjelokupni iznos ne potroši.

VAŽNO! Nakon registracije poklon kartice na vaš e-mail ćete primiti E-kôd koji možete iskoristiti u odabranoj internet trgovini.

Za sva pitanja, pomoć i podršku možete se obratiti i našem centru za pomoć svakim radnim danom od 8 do 16 sati na telefonskom broju 01 4572 288 ali na e-mail [email protected].

Nakon primitka koda, zamjena za drugog davatelja više nije moguća!
Super E
Vaš kod: (prikazan uzorak koda)
038003184048
Super E kartica