Benetton

Prva asocijacija na Benetton su boje, raznolikost i kreativnost. Benetton odjeća proizvedena je od ekoloških materijala, obojena je prirodnim bojama koje nisu kancerogene, ne sadrže ftalate, formaldehide niti teške metale i sigurna je za vaše zdravlje. Grupa Benetton svojim je inovativnim pristupom u proizvodnji postala top brand u Greenpeace-ovoj kampanji DETOX čiji je glavni cilj potpuno uklanjanje toksičnih sastojaka u svijetu tekstila. Više o Benetton ponudi možete saznati na njihovoj web stranici.

SuperCard možete iskoristiti na sljedećim Benetton lokacijama:
– Benetton Arena Centar (Ulica Vice Vukova 6, Zagreb)
– Benetton Supernova (Ulica Rudolfa Kolaka 14, Zagreb)
– Benetton CCO East (Slavonska avenija 11d, Zagreb)
– Benetton odrasli SC Karlovčanka (Trg M.Šufflaya 1, Karlovac)
– Benetton dječji SC Karlovčanka (Trg M.Šufflaya 1, Karlovac)
– Benetton dječji Velika Gorica (Zagrebačka 29, Velika Gorica)
– Benetton Supernova (Ul. Ivana Fistrofića 23, Sisak)

Karticom možete platiti izravno odabranom prodavaču. Aktivirajte svoju SuperCard karticu kako biste povećali njenu sigurnost (u slučaju gubitka ili krađe).

Za sva pitanja, pomoć i podršku možete se obratiti i našem centru za pomoć svakim radnim danom od 9 do 16 sati na telefonskom broju 01 457 22 88 ili na e-mail [email protected].

rc
SuperCard plastična kartica
Želim aktivirati i registrirati karticu te dobiti mogućnost izdavanja nove u slučaju krađe ili gubitka. Na taj način dajem Tim 360 d.o.o. pravo pohrane i obrade podataka do otkazivanja ili brisanja istih. Potvrđujem da sam upoznat s pravima koja se odnose na osobne podatke. Podatke čuvaju i njima upravlja Tim 360 d.o.o., Crnatkova 14a, 10 000 Zagreb, telefonski broj 01 457 22 88 ili e-mail [email protected]
Želim da me obavijestite o posebnom popustu od 20% koji mogu godišnje primjenjivati na svoj rođendan i druge posebne akcije putem e-pošte.
Želim da me obavijestite o posebnom popustu od 20% kojeg mogu primijeniti godišnje na svoj rođendan i druge posebne akcije putem mobilnog ili fiksnog telefona, SMS-a ili e-pošte.