Beeping

S jasnom misijom “Stvaramo vrijeme za ugodnije stvari u životu” Beeping vam želi omogućiti više zajedničkih trenutaka i pomoći vam u organiziranju redovnih, tjednih obaveza. Prosječno kućanstvo tjedno potroši 9 sati na razne kućanske poslove, od čega više od 5 za redovno čišćenje svoga doma. Prepustite se Beeping-u i počnite razmišljati kako ćete bolje iskoristiti to vrijeme! Više informacija možete saznati na njihovoj web stranici.

 

VAŽNO! Nakon aktivacije vaše darovne kartice, putem e-maila preuzmite elektronički voucher Beeping-a, pohranite ga ili ga ispišite te s njim izvršite kupovinu u odabranoj trgovini.

Za sva pitanja, pomoć i podršku možete se obratiti i našem centru za pomoć svakim radnim danom od 9 do 16 sati na telefonskom broju 01 4572 288 ali na e-mail [email protected]hr.

 

rc
SuperCard plastična kartica
Želim aktivirati i registrirati karticu te dobiti mogućnost izdavanja nove u slučaju krađe ili gubitka. Na taj način dajem Tim 360 d.o.o. pravo pohrane i obrade podataka do otkazivanja ili brisanja istih. Potvrđujem da sam upoznat s pravima koja se odnose na osobne podatke. Podatke čuvaju i njima upravlja Tim 360 d.o.o., Crnatkova 14a, 10 000 Zagreb, telefonski broj 01 457 22 88 ili e-mail [email protected]
Želim primati vijesti e-mailom o najljepšim iskustvima u regiji, nagradnim igrama i ekskluzivnim popustima i promocijama.
Želim da me obavijestite o posebnom popustu od 20% koji mogu godišnje primjenjivati na svoj rođendan i druge posebne akcije putem e-pošte.