Axe Throwing Arena Zagreb

Dobrodošli u prvi Axe Throwing u Hrvatskoj..

Bacanje sjekira je najsličnije pikadu, uz razliku što igrači prema meti, umjesto strelica, bacaju – tomahawk sjekire. I to ne bilo kakve tomahawk sjekire, nego samo provjerene sjekire s potpuno drvenom drškom. Axe Throwing Arena se prostire na otprilike 200-injak kvadrata prostora koji je dizajnerska vizija i realizacija slovenskog umjetnika Dušana Erjaveca, a boxevi unutar kojeg se bacaju sjekire su izrađeni i organizirani po striktnim pravilima Svjetske Axe Throwing Lige (WATL), čiji su ujedno i član.

Igrači se prije početka igre upoznaju sa sigurnosnim pravilima, a talentirani i iskusni axe experti im demonstriraju tehnike sigurnog bacanja sjekira. Sjekire mogu bacati svi, bez obzira na spol i snagu. Axe Throwing Arena nudi individualne i grupne igre, a moguće je proslaviti rođendan ili organizirati team building.

Nakon registracije SuperCard možete iskoristiti na lokaciji:

  • U sklopu Karting Arena Zagreb – Zagrebački Velesajam, Paviljon 35, ulaz ISTOK III

Karticom možete platiti izravno odabranom prodavaču. Aktivirajte svoju SuperCard karticu kako biste povećali njenu sigurnost (u slučaju gubitka ili krađe).

Za sva pitanja, pomoć i podršku možete se obratiti i našem centru za pomoć svakim radnim danom od 9 do 16 sati na telefonskom broju 01 457 22 88 ili na e-mail [email protected].

rc

Prikazan primjer koda sa stražnje strane kartice ili primljenog u e-pošti.