Crystal Vision-Swarovski

Crystal Vision nakit nastao je kao odgovor na raznolikost ponude Swarovski kristala koji iz sezone u sezonu stvaraju nove oblike, boje i veličine čime otvaraju vrata neograničenoj kreativnosti.

Swarovski kristali osnovna su inspiracija za stvaranje, a poznavanje proizvodnih procesa i tehnologije u izradi modnog nakita pretvorili su Crystal Vision u suvremeni modni brend nakita za ženu koja ljepotu vidi u jednostavnosti.

Ponosni smo na činjenicu da smo ovlašteni nositelj potvrde autentičnosti Swarovski kristala što potvrđuje zadovoljavanje visokih Swarovski standarda kojima su podvrgnuti svi naši proizvodi i poslovni procesi.

Swarovski kristal, kao osnovna komponenta brenda, pruža dizajnerima neiscrpan izvor stvaranja. Na taj način, sjaj i ljepota kristala pretaču se u maštovite oblike nakita. Mašta dizajnera stvorila je neodoljiv nakit, a smisleno upravljanje cijelim konceptom, od proizvoda preko ambalaže i prodajnog mjesta do individualnog pristupa svakom klijentu, stvorili su brend Crystal Vision.

Nakon registracije kartice Vaš E-kôd možete iskoristiti u Crystal Vision internet trgovini.

VAŽNO! Nakon registracije poklon kartice na vaš e-mail ćete primiti E-kôd koji možete iskoristiti u odabranoj internet trgovini.

Za sva pitanja, pomoć i podršku možete se obratiti i našem centru za pomoć svakim radnim danom od 8 do 16 sati na telefonskom broju 01 4572 288 ali na e-mail [email protected].

Nakon primitka koda, zamjena za drugog davatelja više nije moguća!
Super E
Vaš kod: (prikazan uzorak koda)
038003184048
Super E kartica