24 sata

24sata su najprodavanije i najčitanije dnevne novine u Hrvatskoj koje vam svakodnevno donose točne, brze, jednostavne i sažete informacije.
Kroz niz rubrika kao što su News, Život, Zdravlje, Show, Sport i mnoge druge, dio smo vaše svakodnevice. Informiramo, savjetujemo i zabavljamo na jedinstvenom formatu s najboljim omjerom cijene i kvalitete.

Uz pretplatu na 24sata dobivate niz benefita kao što je besplatna dostava baš svako jutro u vaš poštanski sandučić, ušteda u odnosu na cijenu na kiosku (standardna cijena novina u pretplati iznosi 4,99 kn po primjerku),
popusti namijenjeni isključivo pretplatnicima te niz vrijednih darova i pogodnosti kojima svaki mjesec nagrađujemo njihovu vjernost.

​Pretplatite se na 24sata pozivom na broj 01 /24 24 244 (radno vrijeme: ponedjeljak – petak: 7 – 17 sati; subota: 7 – 12 sati)  ili e-mailom na [email protected] i postanite dio naše pretplatničke obitelji.

VAŽNO! Nakon registracije poklon kartice na vaš e-mail ćete primiti E-kôd koji možete iskoristiti u odabranoj internet trgovini.

Za sva pitanja, pomoć i podršku možete se obratiti i našem centru za pomoć svakim radnim danom od 8 do 16 sati na telefonskom broju 01 4572 288 ali na e-mail [email protected].

Nakon primitka koda, zamjena za drugog davatelja više nije moguća!
Super E
Vaš kod: (prikazan uzorak koda)
038003184048
Super E kartica