Regatta Great Outdoor

Otkako je nastao, brand Regatta Outdoor povezuje se s neustrašivim istraživačima. Htjeli smo otvoriti vrata i zabavljati se te pozvati sve druge da se zabavljaju s nama u prirodi.

Stoga smo napravili odlične proizvode koje si ljudi mogu priuštiti, odjeću koja će ih potaknuti da idu van i uživaju na svježem zraku bez brige o tome koliko će ih to koštati. To je još uvijek ono što je u Regatti bitno.

To je i još uvijek ono što radimo. Još uvijek smišljamo nove načine, kako da pomognemo ljudima, još uvijek pronalazimo inspiraciju u velikim outdoor prostranstvima i još uvijek smo tu za Vas kad nas zatrebate.

Bitno je to i svim šetačima, planinarima, biciklistima, vrtlarima, šetačima pasa, multi-tasking mamama, ljubiteljima kampiranja i piknika, djeci koja se loptaju i tatama koji stoje uz nogometna igrališta, istraživačima novih gradova, posjetiteljima plaža, djeci koja obožavaju lokve i svima drugima kojima smo pomogli da krenu u vlastitu avanturu.

Bilo nas je dvanaest.
Danas nas ima više milijuna.

For every Adventure

VAŽNO! Nakon registracije poklon kartice na vaš e-mail ćete primiti E-kôd koji možete iskoristiti u odabranoj internet trgovini.

Za sva pitanja, pomoć i podršku možete se obratiti i našem centru za pomoć svakim radnim danom od 8 do 16 sati na telefonskom broju 01 4572 288 ali na e-mail [email protected].

Nakon primitka koda, zamjena za drugog davatelja više nije moguća!
rc

Prikazan primjer koda sa stražnje strane kartice ili primljenog u e-pošti.