Salcura

Salcura Prirodna njega kože, proizvodi vrlo učinkovite i prirodne proizvode za svakoga tko pati od alergijskih stanja kože. Izvorno razvijen od strane Dr. Martin Schiele, bio-medicinskog znanstvenika. Salcura asortiman pomaže ljudima s kožnim problemima više od 10 godina.

Vjerujemo u načela homeostaze – samo-iscjeljujuće sposobnosti kože, koja ovisi o opskrbi hranjivim tvarima. Zato ispunjavamo naše proizvode s prirodnim uljima i ekstraktima kako bismo osigurali da vaša koža dobije što više hranjivih tvari, vitamina i minerala.

Pored velike količine prirodnih sastojaka, također smo počeli koristiti koloidna rješenja. Vlastite tekućine tijela (poput krvi) su koloidne u prirodi.

U stvaranju naših proizvoda pokušavamo izbjegavati bilo koju sintetiku koja se smatra neprikladnom za osjetljivu kožu. Osim toga, naši su proizvodi dermatološki ispitani, što ih čini pogodnim za uporabu na vrlo osjetljivoj koži.

Mi smo vaše dugoročno i održivo rješenje za zdravu i uravnoteženu kožu.

Brinemo o vama i vašoj koži, stoga vas molimo da nas nazovete ili javite e-poštom radi savjeta. Znamo da je svaka koža drugačija i mi smo sretni ako Vam možemo pomoći.

Nakon registracije kartice Vaš E-kôd možete iskoristiti u Salcura internet trgovini.

VAŽNO! Nakon registracije poklon kartice na vaš e-mail ćete primiti E-kôd koji možete iskoristiti u odabranoj internet trgovini.

Za sva pitanja, pomoć i podršku možete se obratiti i našem centru za pomoć svakim radnim danom od 8 do 16 sati na telefonskom broju 01 4572 288 ali na e-mail [email protected].

Nakon primitka koda, zamjena za drugog davatelja više nije moguća!
Super E
Vaš kod: (prikazan uzorak koda)
038003184048
Super E kartica