Optana 22 webshop

Tvrtka Optana 22 razvila se iz malog obiteljskog obrta Optika Ana, koja je sa radom započela 1990. godine sa samo jednim zaposlenim.

Ono što nas izdvaja od većine drugih optika je opremljenost najsuvremenijom i najboljom opremom, pristupačno, ljubazno i stručno osoblje, ugodan ambijent te potpuna garancija na sve proizvode kupljene ili izrađene u Optani 22. Uživajući višegodišnje povjerenje naših kupaca nastojimo tradicijom, kvalitetom, suvremenom opremom i znanjem naših zaposlenika stvoriti kvalitetne proizvode i usluge koji su prilagođeni potrebama naših kupaca i njihovom tempu života. Želimo promicati kulturu nošenja naočala i educirati ljude o važnosti zaštite očiju. Više o Optana 22 ponudi možete saznati na njihovoj web stranici.

Nakon registracije kartice Vaš E-kôd možete iskoristiti u Optana 22 internet trgovini.

VAŽNO! Nakon registracije poklon kartice na vaš e-mail ćete primiti E-kôd koji možete iskoristiti u odabranoj internet trgovini.

Za sva pitanja, pomoć i podršku možete se obratiti i našem centru za pomoć svakim radnim danom od 8 do 16 sati na telefonskom broju 01 4572 288 ali na e-mail [email protected].

Nakon primitka koda, zamjena za drugog davatelja više nije moguća!
rc

Prikazan primjer koda sa stražnje strane kartice ili primljenog u e-pošti.