Optana 22

Tvrtka Optana 22 razvila se iz malog obiteljskog obrta Optika Ana, koja je sa radom započela 1990. godine sa samo jednim zaposlenim. Kao vlasnica i radnica u jednom, Ana Šaronja samostalno je krenula u izradu dioptrijskih naočala, te se u tome pokazala i dokazala kao vrsni optičar i time stvorila čvrste temelje za ono što je Optana 22 danas. Prva optika otvorila je svoja vrata u Zaboku, a kroz godine otvorene su optike u Zlataru, Krapinskim Toplicama, Ivancu i Humu na Sutli.

Ono što nas izdvaja od većine drugih optika je opremljenost najsuvremenijom i najboljom opremom, pristupačno, ljubazno i stručno osoblje, ugodan ambijent te potpuna garancija na sve proizvode kupljene ili izrađene u Optani 22. Uživajući višegodišnje povjerenje naših kupaca nastojimo tradicijom, kvalitetom, suvremenom opremom i znanjem naših zaposlenika stvoriti kvalitetne proizvode i usluge koji su prilagođeni potrebama naših kupaca i njihovom tempu života. Želimo promicati kulturu nošenja naočala i educirati ljude o važnosti zaštite očiju. Više o Optana 22 ponudi možete saznati na njihovoj web stranici.

SuperCard možete iskoristiti na sljedećim Optana 22 lokacijama:
– Optana 22 Zabok (Ksaver Šandora Gjalskog 2, 49210 Zabok)
– Optana 22 Zlatar (Trg Slobode 2, 49250 Zlatar)
– Optana 22 Hum na Sutli (Hum na Sutli 160, 49231 Hum na Sutli)
– Optana 22 Krapinske Toplice (A.Mihanovića 3F, 49217 Krapinske Toplice)
– Optana 22 Ivanec (Trg Hrvatskih Ivanovaca 9A, 42240 Ivanec)

Karticom možete platiti izravno odabranom prodavaču. Aktivirajte svoju SuperCard karticu kako biste povećali njenu sigurnost (u slučaju gubitka ili krađe).

Za sva pitanja, pomoć i podršku možete se obratiti i našem centru za pomoć svakim radnim danom od 9 do 16 sati na telefonskom broju 01 457 22 88 ili na e-mail [email protected].

rc
SuperCard plastična kartica
Želim aktivirati i registrirati karticu te dobiti mogućnost izdavanja nove u slučaju krađe ili gubitka. Na taj način dajem Tim 360 d.o.o. pravo pohrane i obrade podataka do otkazivanja ili brisanja istih. Potvrđujem da sam upoznat s pravima koja se odnose na osobne podatke. Podatke čuvaju i njima upravlja Tim 360 d.o.o., Crnatkova 14a, 10 000 Zagreb, telefonski broj 01 457 22 88 ili e-mail [email protected]
Želim da me obavijestite o posebnom popustu od 20% koji mogu godišnje primjenjivati na svoj rođendan i druge posebne akcije putem e-pošte.
Želim da me obavijestite o posebnom popustu od 20% kojeg mogu primijeniti godišnje na svoj rođendan i druge posebne akcije putem mobilnog ili fiksnog telefona, SMS-a ili e-pošte.