eMerkato

eMerkato je internet trgovina za prodaju domaćih proizvoda vrijednih hrvatskih OPG-ova.

Glavni motiv za pokretanje trgovine došao je iz vlastite želje i potrebe za kupovinom domaćih proizvoda iz raznih regija Lijepe naše.

Prepoznajemo interes sve većeg broja ljudi za podrijetlo i kvalitetu proizvoda koje kupuju. S druge strane prepoznajemo potrebu plasmana kvalitetne robe direktno na kućni prag kupaca bez posrednika. eMerkato internet trgovina proizvođačima pomaže u plasmanu domaćih proizvoda na područje cijele Hrvatske. Našim kupcima omogućavamo da kupe domaće kvalitetne proizvode koje nemaju priliku kupiti u svom okruženju, a sve iz udobnosti svog naslonjača.

Cilj nam je ponuditi kvalitetne proizvode, poznatog podrijetla i dostaviti ga kupcima na vrijeme i sačuvane kvalitete!

Radi održanja zdravlja kupci traže proizvode bez dodataka koji mu produžuju trajanje i bez umjetnih boja i okusa.  Upravo takve proizvode biramo za eMerkato trgovinu. Marljivo radimo na tome da još više povezujemo kupce i proizvođače te svakodnevno proširujemo našu ponudu.

Razlog zbog čega  odabrati eMerkato Internet trgovinu?

  • Raspoloživost velikog broja kvalitetnih domaćih proizvoda vrijednih proizvođača diljem Lijepe naše
  • Jednom narudžbom moguće je naručiti proizvode više proizvođača
  • Pakiranje i otprema naručenih proizvoda obavlja se iz skladišta proizvođača
  • Kratak lanac dostave jamči svježinu i održanu visoku kvalitetu proizvoda

Nakon registracije kartice Vaš E-kôd možete iskoristiti u eMerkato internet trgovini.

Karticom možete platiti izravno odabranom prodavaču. Aktivirajte svoju SuperCard karticu kako biste povećali njenu sigurnost (u slučaju gubitka ili krađe).

Za sva pitanja, pomoć i podršku možete se obratiti i našem centru za pomoć svakim radnim danom od 9 do 16 sati na telefonskom broju 01 457 22 88 ili na e-mail [email protected].

rc

Prikazan primjer koda sa stražnje strane kartice ili primljenog u e-pošti.