Gastro Pantheon

Gastro Pantheon je kreacija Marija Jurašića, diplomiranog ekonomista iz Zagreba, strastvenog zagovornika kvalitetnih hrvatskih vina. Tvrtka je nastala kao specijalizirana vinoteka za kolekcionare i zaljubljenike u visokokvalitetna hrvatska vina.

Zbog stalnog rasta potražnje za što boljim hrvatskim vinima, godine 2009. Gastro Pantheon proširuje svoj portfelj vinara te širi svoje poslovanje na distribuciju i veleprodaju. Cilj mu je pružiti cjelokupnu uslugu suvremene trgovine uz vrlo visoku razinu osobne usluge za svoje sve veće baze klijenata.

Tvrtka je  od 2013. godine specijalizirana za distribuciju, skladištenje i prodaju Vinarije Iuris, čiji je eksluzivni distributer.  Vinarija Iuris  poznata je po svojim vinskim brendovima: Saltwater, Classics, LiveLove, Jenaro i legendarni Bicikli.

Vina su uskladištena u primjerenim uvjetima u vlastitome skladišnom prostoru odakle se svaki dan opskrbljuje razvijena prodajna mreža diljem cijele Hrvatske.

Nakon registracije kartice Vaš E-kôd možete iskoristiti u Gastropantheon.hr internet trgovini.

VAŽNO! Nakon registracije poklon kartice na vaš e-mail ćete primiti E-kôd koji možete iskoristiti u odabranoj internet trgovini.

Za sva pitanja, pomoć i podršku možete se obratiti i našem centru za pomoć svakim radnim danom od 8 do 16 sati na telefonskom broju 01 4572 288 ali na e-mail [email protected].

Nakon primitka koda, zamjena za drugog davatelja više nije moguća!
Super E
Vaš kod: (prikazan uzorak koda)
038003184048
Super E kartica