Algebra

Riješite se školskih briga uz prve instrukcije usklađene s nastavnim planom srednje škole! Instrukcije u Algebri prve su osmišljene instrukcije s nastavnim planom i programom, suvremenim metodama učenja te posebno razvijenim nastavnim listićima za svaku nastavnu cjelinu. Matematika, fizika, kemija ili engleski jezik prestaju biti problem u Algebri u četiri sata 1na1 instrukcija.

Karticu je moguće iskoristiti u jednom od Algebra centara u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Puli, Zadru ili Dubrovniku, a više informacija možete saznati na web stranici.

Karticom možete platiti izravno odabranom prodavaču. Aktivirajte svoju SuperCard karticu kako biste povećali njenu sigurnost (u slučaju gubitka ili krađe).

Za sva pitanja, pomoć i podršku možete se obratiti i našem centru za pomoć svakim radnim danom od 9 do 16 sati na telefonskom broju 01 457 22 88 ili na e-mail [email protected].

rc
SuperCard plastična kartica
Želim aktivirati i registrirati karticu te dobiti mogućnost izdavanja nove u slučaju krađe ili gubitka. Na taj način dajem Tim 360 d.o.o. pravo pohrane i obrade podataka do otkazivanja ili brisanja istih. Potvrđujem da sam upoznat s pravima koja se odnose na osobne podatke. Podatke čuvaju i njima upravlja Tim 360 d.o.o., Crnatkova 14a, 10 000 Zagreb, telefonski broj 01 457 22 88 ili e-mail [email protected]
Želim da me obavijestite o posebnom popustu od 20% koji mogu godišnje primjenjivati na svoj rođendan i druge posebne akcije putem e-pošte.
Želim da me obavijestite o posebnom popustu od 20% kojeg mogu primijeniti godišnje na svoj rođendan i druge posebne akcije putem mobilnog ili fiksnog telefona, SMS-a ili e-pošte.